Στον ΟΦΗ ο Λαμπράκης, ανανεώνει ο Νιόπλιας

Στον ΟΦΗ ο Λαμπράκης, ανανεώνει ο Νιόπλιας

Στον ΟΦΗ ο Λαμπράκης, ανανεώνει ο Νιόπλιας

bet365

Την συνεργασία του με τον Σταύρο Λαμπράκη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν και την παραμονή του Νίκου Νιόπλια.

Ένα από τα βασικά θέλω του Νίκου Νιόπλια προκειμένου να παραμένει και την επόμενη χρονιά στον ΟΦΗ, με στόχο φυσικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, ήταν να πλαισιωθεί η ομάδα με ανθρώπους που θα τρέχουν τα πάντα, προκειμένου ο ίδιος να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά.

Η διοικούσα επιτροπή με δεδομένη την επιθυμία της για παραμονή του έμπειρου προπονητή, αρχίζει να υλοποιεί τις απαιτήσεις του και στο πλαίσιο αυτό υπήρξε η συνεργασία με τον Σταύρο Λαμπράκη. Ο πρώην προπονητής αλλά και γενικός αρχηγός του Εργοτέλη θα αναλάβει πόστο στους έτερους Ηρακλειώτες με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Σταύρος Λαμπράκης είναι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και θα πλαισιώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας από εδώ και στο εξής, συμβάλλοντας με την εμπειρία του και τη γνώση του στην καλύτερη οργάνωση που επιζητούμε με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Η συμφωνία με το Σταύρο Λαμπράκη επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με το μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννη Βάβουλα την Τετάρτη (8/6) στην οποία και έδωσαν τα χέρια.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ καλωσορίζει τον Σταύρο Λαμπράκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή δουλειά και καλή συνεργασία».

Η συμφωνία με τον Λαμπράκη, αλλά και οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν, φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην ανανέωση τον Νίκο Νιόπλια, με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει πως η διοικούσα επιτροπή κάνει ότι ζητήσει προκειμένου η ομάδα να φτιαχτεί με στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Έτσι τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και την ανακοίνωση για την παραμονή του στο πάγκο του ΟΦΗ.

«Τον καλύτερο εαυτό μου για τον ΟΦΗ»

Ο Σταύρος Λαμπράκης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και όπως είπε «θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΟΦΗ. Θά δώσω ότι έχω και δεν έχω για αυτήντην ομάδα. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση ο ΟΦΗ και θέλω να πάει καλά. Βλέπω την προσπάθεια που κάνετε ως διοίκηση και το όραμα που έχετε για αυτήν την ομάδα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τη γνώση μου θα μπορέσω να βοηθήσω. Αγαπώ τον τόπο μου και τη δουλειά μου και έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνω».

«Κοινό κώδικα επικοινωνίας με Νιόπλια»

Ο Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε και στη συνεργασία, που θέλει να έχει με το Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Οπως είπε «γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είναι σημαντικό ότι έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Εχει εμπειρία απο μεγάλες ομάδες και θέλει να δουλεέυει επαγγελματικά, κάτι που με εκφράζει απόλυτα. Πίστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα