Ο Μπερμπάτοφ και το σενάριο επιστροφής στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ο Μπερμπάτοφ και το σενάριο επιστροφής στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ο Μπερμπάτοφ και το σενάριο επιστροφής στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να σκέφτεται να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, που την οδήγησαν το 2015 στην Γ’ κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, κατάφερε στις 24 Μαίου, δίχως ξένους και μόνο με την στήριξη του κόσμου της, να στεφθεί κυπελλούχος Βουλγαρίας.

Η ιστορική ομάδα της Σόφιας, που παρότι κυπελλούχος δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη λόγω σχετικής ποινής που της έχει επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ για χρέη, έχει περάσει στην ιδιοκτησία του εκατομμυριούχου Γκρίσα Γκάντσεφ (επίτιμου προέδρου της Λίτεξ) ο οποίος σχεδιάζει την συγχώνευση με άλλη ομάδα και την παρουσία – επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση του Γκάντσεφ έχει προκαλέσει την οργή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, που δεν συμφωνούν και κυρίως θέλουν η ΤΣΣΚΑ να παραμείνει αυτούσια, να προχωρήσει η αναδιοργάνωση της, χωρίς να αλλοιωθεί το προφίλ της. Απειλούν, μάλιστα, με μαζική αποχή από το γήπεδο σε περίπτωση που προχωρήσουν άλλου είδους διαδικασίες από την σημερινή ιδιοκτησία του συλλόγου.

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα της συγχώνευσης έχει τεθεί προς ψηφοφορία, ενώ ο Γκάντσεφ προκειμένου να αποφύγει το στενό μαρκάρισμα του κόσμου υποστήριξε ότι στη νέα ΤΣΣΚΑ ή όπως αλλιώς θα λέγεται η ομάδα «θα είναι ξανά και το αστέρι του «Στρατού», ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».

Κλειδί για την πιθανή επιστροφή του «Μίτκο» στην ΤΣΣΚΑ, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από τα 17 του χρόνια μέχρι να πάρει μεταγραφή στη Μπάγιερ Λεβερκούζεν το 2001, είναι ο Χρίστο Στόιτσκοφ. Ο παίκτης – θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι μεταξύ των ανθρώπων που στηρίζουν αυτή την στιγμή τον Γκάντσεφ συμμετέχοντας στο νέο επιχειρηματικό σχήμα που εμπλέκεται στα κοινά της ομάδας. Κι είναι γνωστό ότι ο 50χρονος Στόιτσκοφ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αν ξεκαθαρίσουν όλα τα νομικά και δικαστικά θέματα της ΤΣΣΚΑ, αποφασιστεί το που θα αγωνίζεται και με ποια μορφή, δεν αποκλείεται ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει από το δίδυμο Γκάντσεφ-Στόιτσκοφ.

 

Τελευταία Νέα