Ανοικτό το θέμα του Κανά-Μπιγίκ για τον ΠΑΟΚ

Ανοικτό το θέμα του Κανά-Μπιγίκ για τον ΠΑΟΚ

Ανοικτό το θέμα του Κανά-Μπιγίκ για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις από Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ και Τουλούζ και το θέμα του Καμερουνέζου παραμένει ανοικτό…

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ, παρά την εμπλοκή που υπήρξε, αλλά και την αρχική απροθυμία του Γαλλοαφρικανού αμυντικού της Τουλούζ να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Το όνομά του παραμένει στην ατζέντα του Λούμπος Μίχελ, η περίπτωσή του δεν σχετίζεται καθόλου μ’ αυτή του Μιγκέλ Βίτορ, με τον Σλοβάκο πρόεδρο-τεχνικό διευθυντή να συνεχίζει τις επαφές, τόσο με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα του και να περιμένει τις οριστικές απαντήσεις.

Ασφαλώς και υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις και πολλές προτάσεις για την συγκεκριμένη θέση, όπου ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες από το εξωτερικό, αλλά ο Μίχελ είναι διατεθειμένος να πάει μέχρι τέλος την υπόθεση του Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα