«Καθαρίζει» το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης

«Καθαρίζει» το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Δεκαπέντε παίκτες, σε πρώτη φάση, από το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να μην είναι στο ρόστερ του Απόλλωνα την επόμενη σεζόν. Αναμένεται να πιάσουν δουλειά άμεσα οι Μυροφορίδης - Σπανός.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Η απόφαση της επιστροφής του Παύλου Μυροφορίδη στην ομάδα έχει παρθεί από τα μέσα Μαΐου, ενώ αναμένεται η νέα ομάδα να χτιστεί από τα χέρια του Δημήτρη Σπανού.

Όσον αφορά στους παίκτες που δεν θα είναι στο ρόστερ με τη νέα σεζόν, αυτοί αναμένεται να είναι ούτε ένας ούτε δύο αλλά... δεκαπέντε.

Πέρα από τον Φατιόν που ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του (60.000 ευρώ), οι υπόλοιποι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και έτσι θεωρήθηκε ότι είναι καλύτερο να μην τους γίνει ανανέωση των συμβολαίων τους.

Οι δύο τερματοφύλακες Ταΐρης - Αποστολίδης κι οι Τζιώρας, Κρητικός, Γκότοβος, Λαγός, Παρπέξ, Λίτσης, Πολίτης, Ρουσάκης, Μπουντόμπουλος, Πιπίνης, Μπουτζίκος, Φομίν ανοίγουν την πόρτα της εξόδου και το ποιος ή ποιοι θα την κλείσουν θα το δείξει η συνέχεια.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα