ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούν δικαιοσύνη και Κοντονής για Σωμαρακάκη»;

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούν δικαιοσύνη και Κοντονής για Σωμαρακάκη»;

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούν δικαιοσύνη και Κοντονής για Σωμαρακάκη»;

bet365

Ο Παναθηναϊκός ζητά την παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης, της ΕΠΟ και του υφυπουργού αθλητισμού για τον Σωμαρακάκη και ξεκαθαρίζει πως θα κυνηγήσει την υπόθεση αυτή μέχρι το τέλος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι διάλογοι του Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. αντιπρόεδρος ΟΣΦΠ) με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη (σ.σ. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών). Ο Θεοδωρίδης μεταφέρει ωμά και απροκάλυπτα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποφασίσει να εγκρίνει την ανέλιξη του Σωμαρακάκη στην θέση που κατέχει σήμερα στα ανώτατα διαιτητικά κλιμάκια. Σαν η ΕΠΟ να είναι το μαγαζάκι τους. Ο δε Σωμαρακάκης ευχαριστεί με τρόπο δουλικό για την χάρη που του κάνουν τα αφεντικά του ποδοσφαίρου. Η έννοια της νομιμότητας, στην περίπτωση αυτή, βιάζεται βάναυσα. Κάθε σχόλιο είναι περιττό.

Αναρωτιόμαστε μόνο:

-Η Δικαιοσύνη και μάλιστα η αθλητική σκοπεύει να κινηθεί;

-Η ΕΠΟ σκοπεύει μήπως να ζητήσει παραίτηση Σωμαρακάκη για αυτά τα αίσχη;

-Ο ευαίσθητος περί τα ποδοσφαιρικά κ. υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, σκοπεύει να παρέμβει, ή ασχολείται μόνον όταν πρόκειται να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό;
Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε για να φτάσει αυτή η υπόθεση σε κάθαρση. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί τεράστια ζημιά σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο από τους απαράδεκτους Σωμαρακάκηδες και το σύστημα που εγκληματεί εις βάρος του ποδοσφαίρου.

Πόσο μάλλον που κανείς δεν συγκινήθηκε όταν ο Παναθηναϊκός είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα για την προκλητική τοποθέτηση του κυρίου αυτού στο κρίσιμο πόστο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα