Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να μάθει τον νέο της ιδιοκτήτη η Βέροια. Στην αναμονή για απαντήσεις όσων λήγουν τα συμβόλαια.

Αφού ξεμπέρδεψαν με την αδειοδότηση, στη Βέροια έχουν βάλει... μπροστά όλα τα θέμα που αφορούν την ομάδα. Πρώτο όλων είναι το ιδιοκτησιακό και ποιος θα αντικαταστήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη στα ηνία του συλλόγου. Το μοναδικό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας θα αναλάβει την προεδρία και απομένει να μάθουμε ποιος θα... μπει στην ΠΑΕ.

Κάποια εξέλιξη για την ώρα δεν υπάρχει, όμως στη «βασίλισσα του Βορρά» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα έχουν τελειώσει με αυτό το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται κανονικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Το βάρος έχει πέσει στους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Συζητήσεις έχουν γίνει με όλους και στη Βέροια περιμένουν απαντήσεις, ώστε σιγά-σιγά να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, είτε για ανανεώσεις, είτε για αποχωρήσεις. Όσο για τις τελευταίες, ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ. Την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Γιουσούφ, που έκανε προσφυγή, με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν είτε ο παίκτης να επιστρέψει από το εξωτερικό για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία τους, είτε να τους σταλεί κάποιο υπογεγραμμένο έγγραφο.

Άλλωστε, γι' αυτό τόσο καιρό δεν έχει έρθει η επίσημη ανακοίνωση της Βέροιας για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Βέβαια, έχουν έρθει σε διακανονισμό με τον 28χρονο εξτρέμ από τις Κομόρες, ειδάλλως δε θα είχε θετική έκβαση η υπόθεση της αδειοδότησης. Το ίδιο έγινε και με τον Τζαμέλ Αμπντούν, ωστόσο η διαφορά είναι ότι ο Αλγερινός θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στους Ημαθιώτες.

Από τη μεριά τους, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Ετζενγκέλε, Ναζλίδης, με τον τελευταίο μάλιστα να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στον Πλατανιά και να έχει τις επιπλέον επιλογές των Άρη, Ξάνθης. Τέλος, συνάμα με όλα αυτά γίνονται και συζητήσεις με εταιρείες ένδυσης, με την ΠΑΕ να έχει πρόταση από την Ginova, η οποία συγκεντρώνει πιθανότητες για να... ντύσει όλα τα τμήματα του συλλόγου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα