Την Τετάρτη στην Αθήνα εκπρόσωποι της UEFA για διαιτησία

Την Τετάρτη στην Αθήνα εκπρόσωποι της UEFA για διαιτησία

bet365

Ημέρες κινητικότητας αυτές που διανύουμε για ΕΠΟ - UEFA - FIFA. Την Τετάρτη στην Αθήνα η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για διαιτησία και την Πέμπτη οι Κουτσοκούμνης - Ρηγόπουλος.
Η UEFA θα στείλει εκπροσώπους της από την επιτροπή διαιτησίας (σ.σ. υπάρχουν πληροφορίες για τον Βορεϊοιρλανδό Τζον Γουόρντ) για να τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα θέματα σχετικά με το κομμάτι αυτό σε ότι αφορά στην ΕΠΟ. Στο περιθώριο αυτό θα γίνει και συζήτηση για τις προτάσεις της Super League. Επίσης εκ μέρους των FIFA / UEFA θα αφιχθούν την Πέμπτη οι Κουτσοκούμνης και Ρηγόπουλος για να δουν την πορεία των προβλεπόμενων αλλαγών για το καταστατικό και το σκέλος του κώδικα δεοντολογίας. Αναφορικά με τον Πανιώνιο πέραν του ελέγχου στο γήπεδό του άνθρωποι της UEFA βρέθηκαν και στην ΕΠΟ και έως την Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής αυτό που διαρρέεται από την ΕΠΟ είναι πως δεν υπάρχει ακόμα έγγραφη απόφαση της UEFA για την άδεια του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, που να έχει σταλεί. Τέλος πέραν της Ξάνθης και ο ΑΟ Χανίων έχει κληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας να απολογηθεί με υπόμνημα για φερόμενα ως ύποπτα ματς.
 

Τελευταία Νέα