Πιθανότατα στη Νάουσα η Βέροια για το «χτίσιμο»

Πιθανότατα στη Νάουσα η Βέροια για το «χτίσιμο»

Νίκος Τσιώκος
Πιθανότατα στη Νάουσα η Βέροια για το «χτίσιμο»

bet365

Τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό πιθανότητας για να πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Βέροιας.

Τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει η Βέροια. Ζήσης Βρύζας και Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Ημαθίας, έπειτα από την έξοδο στην Ολλανδία πέρυσι, φέτος κοίταξαν εντός συνόρων και τσέκαραν δύο επιλογές, το Καρπενήσι και τη Νάουσα. Όπως όλα δείχνουν, η τελευταία θα τους φιλοξενήσει, αφού υπάρχει ένα 60% η «βασίλισσα του Βορρά» να πάει στα 3-5 Πηγάδια για το «χτίσιμο» της προσεχούς σεζόν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να γνωστοποιηθούν και οι ημερομηνίες που θα προτιμηθούν να μεταβεί εκεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα