Ο Σαλίνο πόνταρε στον... Ομάρ!

Ο Σαλίνο πόνταρε στον... Ομάρ!

Ο Σαλίνο πόνταρε στον... Ομάρ!

bet365

Στην πιθανότητα πώλησης του Ομάρ Ελαμπντελαουί πόνταρε ο Λεάντρο Σαλίνο μήπως και κατάφερνε να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η έλευση του Ντιόγο Φιγκέιρας σε συνδυασμό με την παρουσία του Ομάρ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επιστροφή του Μπέρτου δίνει μία πληρότητα για το δεξί άκρο της άμυνας για τη νέα σεζόν. Ο... φευγάτος Σαλίνο από την πλευρά του ήλπιζε σε πιθανή παραχώρηση του Νορβηγού μπακ προκειμένου να διεκδικούσε μία θέση στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βέβαια - όπως έχετε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr - έχει αρκετά σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και θα αργήσει να επανέλθει πλήρως. Ακόμα και έτσι πάντως οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου Βραζιλιάνου μπακ - που πιάνει και θέση ξένου - ήταν πολύ περιορισμένες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα