Δυνατά για Εβανζελίστα ο Παναιτωλικός (vid)

Δυνατά για Εβανζελίστα ο Παναιτωλικός (vid)

bet365

Μετά τον Ρότσα, ο Παναιτωλικός στοχεύει σε ένα ακόμα αριστερό μπακ, με τον Φερνάντο Εβανζελίστα να είναι ο εκλεκτός, καθώς ήδη τα... καναρίνια έχουν μπει δυνατά το κυνήγι απόκτησής του.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης στον Παναιτωλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα... καναρίνια ήδη έχουν ανακοινώσει τους Ρότσα και Ροντρίγκες, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά, για την ακρίβεια είναι κλεισμένη μεταγραφή και στον Τομανέ. Εκτός όμως των τριών αυτών παικτών, θα γίνουν σίγουρα άλλες τρεις μεταγραφές.

Μια από τις θέσεις που θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, είναι και αυτή του αριστερού μπακ, παρότι ήδη έχει αποκτηθεί ο Ρότσα. Ο εκλεκτός για την συγκεκριμένη θέση είναι ο Φερνάντο Εβανζελίστα (φωτό με το νούμερο 3). Πρόκειται για 24χρονο ακραίο αμυντικό που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Αρχικά στην Μπόκα έπαιξε μία χρονιά έχοντας 2 συμμετοχές, μετά πήγε δανεικός στην Ουνιόν Σάντα Φε παίζοντας σε 25 παιχνίδια, ενώ από το 2014 είναι στις τάξεις της Τουκουμάν, έχοντας αγωνιστεί σε 32 ματς.

Ο Εβανζελίστα είναι από τις βασικές περιπτώσεις που κοιτάζουν στον Παναιτωλικό για την αριστερή πλευρά και ήδη οι επαφές με τον παίκτη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, για να μην πούμε πως υπάρχει συμφωνία. Πλέον οι βασικές συζητήσεις γίνονται με την Μπόκα, στην οποία και ανήκει ο 24χρονος, με τα... καναρίνια να τον θέλουν ως ελεύθερο, ενώ δεν θα έλεγαν όχι και στην πιθανότητα να αποκτηθεί ως δανεικός αλλά με οψιόν αγοράς.

Το αριστερό μπακ της Τουκαμάν έχει κερδίσει θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του καθώς εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα είναι πολύ καλός και στο να ανεβάζει την ομάδα και να απειλεί από τα πλάγια. Αν τελικά πάνε όλα καλά για τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Ματζουράκης θα έχει μια πολύ δυνατή αριστερή πλευρά, καθώς ήδη έχει αποκτηθεί και ο επίσης Αργεντίνος Λουίς Ρότσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα