Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα (pics)

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα (pics)

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα (pics)

bet365

Ιστοσελίδες του εξωτερικού υποστηρίζουν με συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό πως έχουν το πως θα είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την σελίδα Todosobrecamisetas που έχει δύο φωτογραφίες από την φερόμενη νέα ερυθρόλευκη φανέλα. Υπάρχει στον γιακά της το moto: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε». Από μέρους τους οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι προς το παρόν. Η εν λόγω εμφάνιση φέρεται να είναι αυτή που θα φοράνε οι πρωταθλητές εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έχει ξεκαθαρίσει πως η Adidas έχει σχεδιάσει μία φανέλα ειδικά για τον σύλλογο. Η παρουσίαση θα γίνει στις 17 Ιουνίου.

Εκτός από το λατινοαμερικάνικο αυτό site και η ιστοσελίδα Footyheadlines υποστηρίζει πως έχει το σχετικό... ντοκουμέντο. Δείτε τις φωτογραφίες στην Gallery:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα