Ανανέωση και... φινάλε για Τότι! (pic)

Ανανέωση και... φινάλε για Τότι! (pic)

Ανανέωση και... φινάλε για Τότι! (pic)

bet365

Για μία ακόμα τελευταία χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της αγαπημένης του Ρόμα ο Φραντέσκο Τότι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «τζιαλορόσι».

Ο εμβληματικός καπιτάνο της Ρόμα είχε συνάντηση νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (7/6) με τον Τζέιμς Παλότα, στην οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν ο 40χρονος Ιταλός να μείνει για μία ακόμα τελευταία σεζόν στην «Αιώνια Πόλη».

Ο Τότι θα συμπληρώσει και την 25η του σεζόν στο Olimpico και στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, με τον ίδιο να τονίζει μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Πάντοτε ευχόμουν να ξεκινήσω και να τελειώσω την καριέρα μου φορώντας μονάχα τη φανέλα της Ρόμα. Μετά τη συζήτησή μου με τον πρόεδρο πείστηκα απόλυτα και κατάλαβα πως ενωμένοι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά».

Το ίδιο ενθουσιασμένος εμφανίστηκε και ο Τζέιμς Παλότα: «Είναι μια πολύ όμορφη συγκυρία το γεγονός πως στα γενέθλια του συλλόγου, ο Τότι υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο. Κανένας δεν έχει αγωνιστεί ή σκοράρει περισσότερο με τη φανέλα της Ρόμα απ' ότι ο Τότι. Είναι μεγάλη μας τιμή που θα τον έχουμε κοντά μας για άλλη μια χρονιά. Κέρδισε με την αξία του αυτή την ανανέωση και πλέον η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα, θα συνδυαστεί με μία νέα εποχή επιτυχιών για τη Ρόμα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα