Zλάταν: «Άτυχος ο Ολάντ που δε με γνώρισε...»

Zλάταν: «Άτυχος ο Ολάντ που δε με γνώρισε...»

Zλάταν: «Άτυχος ο Ολάντ που δε με γνώρισε...»

bet365

Μία δόση Ζλάταν την ημέρα δεν είναι αρκετή και μετά τη συνέντευξη του στον Guardian ο Σουηδός σουπερστάρ έδωσε και δεύτερο ρεσιτάλ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο Ολάντ, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τα μαλλιά του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Αν θεωρήσατε απολαυστική τη συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Guardian, τότε δεν έχετε διαβάσει ακόμα το νέο ρεσιτάλ του Σουηδού, ο οποίος, λίγες ημέρες προτού εμφανιστεί στα γήπεδα της Γαλλίας, με δηλώσεις του στη Le Monde κατάφερε για ακόμα μία φορά να κλέψει την παράσταση.

«Ο Ολάντ δεν είχε την τύχη να με συναντήσει από κοντά. Ή είσαι διάσημος ή δεν είσαι. Το κλειδί είναι να είσαι ο εαυτός σου και εγώ είμαι πάντα. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του γιατί δεν γνωριζόμαστε. Θα μπορούσα όμως να τον κάνω διάσημο αν το ήθελα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν θα το ήθελα», ανέφερε ο Ίμπρα για το γεγονός πως δεν συναντήθηκε ποτέ από κοντά με τον Πρόεδρο της Γαλλίας».

Για το που κατατάσσει τον εαυτό του πολιτικά (αριστερά ή δεξιά): «Βρίσκομαι απλά παντού. Είμαι πάντα με τον κόσμο».

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Σαν προπονητής είναι εξαιρετικός, όμως σαν άνθρωπος έχω άλλη άποψη».

Για το ντόπινγκ: «Το ντόπινγκ δεν υπάρχει στον δικό μου κόσμο. Είμαι πολύ πιο δυνατός και απ' ότι αν είχα ντοπαριστεί».

Για το αν θα συμμετάσχει το Μουντιάλ του Κατάρ: «Νιώθω όλο και πιο νέος όσο περνούν τα χρόνια. Θα είμαι πολύ νέος και τότε».

Για το πλούσιο μαλλί του: «Δεν έχετε ακούσει την ιστορία του Σαμσόν; Από που αντλούσε τη δύναμή του; Από τα μαλλιά του. Έτσι λοιπόν και εγώ. Όσο πιο πολύ μακραίνουν τα μαλλιά μου, τόσο πιο δυνατός αισθάνομαι».

Τέλος, για τον ίδιο τον Ζλάταν: «Ο Ζλάταν είναι απλά ο Ζλάταν. Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Ο Ζλάταν είναι Ζλάταν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα