Καθυστερεί του Ναζίμ, από Τετάρτη τα... σπουδαία

Καθυστερεί του Ναζίμ, από Τετάρτη τα... σπουδαία

Καθυστερεί του Ναζίμ, από Τετάρτη τα... σπουδαία

bet365

Καθυστερεί η υπογραφή του Ναζίμ στην ΑΕΛ, με το θέμα να έχει... κολλήσει. Από αύριο ξεκινάει ο σχεδιασμός των «βυσσινί» με συνάντηση Κυπαρίσση - Αναστασιάδη.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ, καθώς, μετά την χτεσινή γεμάτη ημέρα, με την συνέντευξη Τύπου, την συμφωνία με τον Αναστασιάδη, αλλά και την συνάντηση με τον Ναζίμ, οι «βυσσινί» ετοιμάζουν το χτίσιμο της ομάδας. Σχετικά με τον Ναζίμ, αν και καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του και δείχνει να κολλάει, υπάρχει αισιοδοξία πως θα λυθούν τα προβλήματα και ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Από εκεί και πέρα, αύριο θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις των ανθρώπων του συλλόγου, με στόχο να... ξεναγήσουν τον νέο τεχνικό στο γήπεδο και το προπονητικό, ενώ θα γίνει και η πρώτη κουβέντα για το ρόστερ. Τόσο τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν, όσο και τις ελλείψεις που, είτε υπάρχουν, είτα θα δημιουργηθούν μετά τις αποχωρήσεις.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Γενικά, τα θέματα που πρέπει να αποφασιστούν από τους Αναστασιάδη - Κυπαρίσση είναι πολλά, από τον σχεδιασμό, μέχρι τα εργομετρικά και την προετοιμασία και έτσι, η αυριανή ημέρα θα είναι γεμάτη, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σημαντική, αφού θα μπουν τα θεμέλια για την νέα ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα