«Ο Τζάλμα θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ»

«Ο Τζάλμα θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ»

«Ο Τζάλμα θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ»

bet365

Δύο πρώην συμπαίκτες του Τζάλμα Κάμπος, Φρανκ Ζουέλα και Φάνης Γκέκας, «στάζουν μέλι» για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και σκιαγραφούν το προφίλ του.

Ο Τζάλμα Κάμπος είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ κι ο Φάνης Γκέκας τον ξέρει πολύ καλά. Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός συνυπήρξε μαζί του την σεζόν 2013-14 στην Κόνιασπορ και σε πολλές περιπτώσεις «έγινε μάγκας» από τις ασίστ του Αγκολέζου εξτρέμ.

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ που θέλει να παίξει και να καθιερωθεί στο Champions League, ο Τζαλμά είναι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου» τόνισε αρχικά ο Γκέκας μιλώντας στο «INPAOK» και πρόσθεσε: «όλες οι χρονιές του είναι γεμάτες σε ασίστ. Μεγάλο του προσόν είναι και η ταχύτητα ενώ είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Από την πλευρά του ο Φρανκ Ζουέλα ξέρει τον Τζάλμα από την κοινή παρουσία τους στην εθνική ομάδα της Αγκόλα. Μάλιστα μιλώντας στον «Arena fm» αποκάλυψε ότι από πέρσι ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής τον είχε ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ!

“Παίζει στα άκρα στην Εθνική. Κάποιες φορές και πίσω από τον επιθετικό. Η βασική του θέση είναι στα πλάγια της επίθεσης. Είναι πάρα πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, δημιουργεί φάσεις, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής γι’ αυτό έπαιζε και στην Πόρτο. Το οικονομικό είναι ένας λόγος που έμεινε στην Τουρκία. Μιλάμε με τον Τζάλμα. Ξέρουμε ότι η Πόρτο δεν είναι εύκολη ομάδα για να παίξεις εκεί. Παράδειγμα είναι ο Βιεϊρίνια. Σίγουρα είναι διαφορετικός παίκτης από τον Βιεϊρίνια, μοιάζει κάπως με τον Ροντρίγκεζ. Ο Τζάλμα είναι πιο ψηλός και πιο δυνατός.

Και πέρσι μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ φιλόδοξος ο Τζάλμα. Σαν ποδοσφαιριστή δεν τον φοβάμαι. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι ούτε Πόρτο ούτε Μπενφίκα. Είναι μια διαφορετική ομάδα με λαό που δεν είναι εύκολος. Αν αντέξει την πίεση στην Ελλάδα δεν τον φοβάμαι. Είναι πολύ καλό που δεν ξέρει ελληνικά δεν θαδιαβάζει εφημερίδες και δεν θα ακούει ραδιόφωνα.

Μπορεί να τον βοηθήσει η τεχνική κατάρτιση. Σήμερα είναι λίγες οι ομάδες που έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», υποστήριξε ο Ζουέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα