Λέο Μάτος: Είπε «όχι» στην ΑΕΚ και «ναι» στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Λέο Μάτος: Είπε «όχι» στην ΑΕΚ και «ναι» στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Λέο Μάτος πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ είχε επαφές και συζητήσεις με την ΑΕΚ, σύμφωνα με έναν από τους μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Αλεξάντερ Πανκόφ.

Με δηλώσεις του σε ουκρανικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Πανκόφ, υποστήριξεότι εκτός από τον ΠΑΟΚ τον Μάτος ήθελε και η ΑΕΚ, αλλά τελικά επέλεξε τον Δικέφαλο του Βορρά από αυτόν του Νότου.

«Ο Λέο Μάτος κέρδισε με το σπαθί του ένα συμβόλαιο σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. έχω εμπειρία και επαφές με πολλές ευρωπαϊκές αλλά και ελληνικές ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Λέο Μάτος, καθώς μέσω των play off κέρδισε μία θέση για τα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μόνη επιλογή για τον Λέο Μάτος από την Ελλάδα, καθώς ήμασταν σε επαφές και συζητήσεις και με την ΑΕΚ. Ωστόσο μαζί με τον παίκτη, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο είναι ο ΠΑΟΚ.

Είμαστε ικανοποιημένοι με την συμφωνία που έκλεισε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας εξαιρετικός συνδυασμός στο ρόστερ, στο οποίο βρίσκονται και αρκετοί διεθνείς παίκτες, ενώ είναι σημαντικό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League. Έτσι αυτή η προοπτική έγινε προτεραιότητα για εμάς και είμαστε ικανοποιημένοι που ο Λέο Μάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αλεξάντερ Πανκόφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα