Λέο Μάτος: Είπε «όχι» στην ΑΕΚ και «ναι» στον ΠΑΟΚ

Λέο Μάτος: Είπε «όχι» στην ΑΕΚ και «ναι» στον ΠΑΟΚ

Λέο Μάτος: Είπε «όχι» στην ΑΕΚ και «ναι» στον ΠΑΟΚ

Ο Λέο Μάτος πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ είχε επαφές και συζητήσεις με την ΑΕΚ, σύμφωνα με έναν από τους μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Αλεξάντερ Πανκόφ.

Με δηλώσεις του σε ουκρανικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Πανκόφ, υποστήριξεότι εκτός από τον ΠΑΟΚ τον Μάτος ήθελε και η ΑΕΚ, αλλά τελικά επέλεξε τον Δικέφαλο του Βορρά από αυτόν του Νότου.

«Ο Λέο Μάτος κέρδισε με το σπαθί του ένα συμβόλαιο σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. έχω εμπειρία και επαφές με πολλές ευρωπαϊκές αλλά και ελληνικές ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Λέο Μάτος, καθώς μέσω των play off κέρδισε μία θέση για τα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μόνη επιλογή για τον Λέο Μάτος από την Ελλάδα, καθώς ήμασταν σε επαφές και συζητήσεις και με την ΑΕΚ. Ωστόσο μαζί με τον παίκτη, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο είναι ο ΠΑΟΚ.

Είμαστε ικανοποιημένοι με την συμφωνία που έκλεισε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας εξαιρετικός συνδυασμός στο ρόστερ, στο οποίο βρίσκονται και αρκετοί διεθνείς παίκτες, ενώ είναι σημαντικό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League. Έτσι αυτή η προοπτική έγινε προτεραιότητα για εμάς και είμαστε ικανοποιημένοι που ο Λέο Μάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αλεξάντερ Πανκόφ.

Best of internet