O Τζάλμα Κάμπος πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

O Τζάλμα Κάμπος πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

O Τζάλμα Κάμπος πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

bet365

Μετά τους Μάτος και Σάκοφ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος, καθώς λεπτομέρειες χωρίζουν τις δύο πλευρές από την οριστική συμφωνία.

Η υπόθεση του 29χρονου εξτρέμ, που σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από την Πόρτο στην οποία ανήκει, «είναι θέμα χρόνου να τελειώσει» λένε στην Τούμπα, με τον Λούμπος Μίχελ να χειρίζεται και αυτή την περίπτωση.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα απέρριψε οριστικά την πρόταση (κοντά στις 800.000 ευρώ) της Μπούρσασπορ.

Μπορεί στην Πόρτο να μην «έπιασε» και να μην αγωνίστηκε, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει «χτίσει» το όνομά του στην Τουρκία, με τα χρώματα της Κασίμπασα, της Κόνιασπορ και τελευταίο σταθμό την, Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Εκτός από την περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος, ο Μίχελ κοιτάζει αυτό το διάστημα και για έναν τερματοφύλακα από το εξωτερικό, που θέλει να φέρει στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα