Την Τετάρτη αποφασίζει η UEFA για Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Την Τετάρτη αποφασίζει η UEFA για Πανιώνιο

bet365

Την Τετάρτη θα κριθεί αν ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στην Ευρώπη με την UEFA να αποφασίζει για την άδεια των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Πανιώνιος κατάφερε έστω και στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να πάρει άδεια για τη νέα σεζόν κάτι που σημαίνει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί από την UEFA την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την Live Sport την Τετάρτη θα συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να αποφασίσει για το αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης δικαιούται να πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η UEFA άνοιξε τον φάκελο του Πανιωνίου μετά την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νομιμότητα του φακέλου των «κυανέρυθρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα