Λόρια και Τζούριτς στη λίστα της ΑΕΚ

Λόρια και Τζούριτς στη λίστα της ΑΕΚ

Gazzetta team
Λόρια και Τζούριτς στη λίστα της ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Γεωργιανού τερματοφύλακα, Γκιόργκι Λόρια, αλλά και του Βόσνιου επιθετικού της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τιμούρ Κετσπάγια, σειρά για την ΑΕΚ παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σύμφωνα με την «Ώρα», δύο νέες περιπτώσεις που φαίνεται να απασχολούν την «Ένωση» είναι αυτές του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια και του Βόσνιου επιθετικού Μίλαν Τζούριτς.

Σε ότι αφορά στον συμπατριώτη του που αγωνίζεται στην Κρίλια Σοβέτοφ και μας είναι γνωστός από τη θητεία του στον ΟΦΗ και το μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό, ο Κετσπάγια δείχνει να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως τον είχε ως βασική του επιλογή το διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της Γεωργίας.

Το συμβόλαιο του Λόρια με τον ρωσικό σύλλογο λήγει στις 30 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να έρθει σε επαφή μαζί του, μιας και τον σκέφτεται πολύ σοβαρά ο νέος της τεχνικός. Από την άλλη, ο υψηλόσωμος (1.99 μ.) Τζούριτς ανήκει στην Τσεζένα, με την οποία μέτρησε 27 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ στη φετινή Serie B.

Τα δύο γκολ που σημείωσε με την Βοσνία στο φιλικό της Παρασκευής (4/6) απέναντι στη Δανία προκάλεσαν αρκετό ενδιαφέρον γύρω από την περίπτωσή του. Ο 26χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ιταλικό σύλλογο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν ως δανεικό, προσθέτοντας στη σχετική συμφωνία και κάποια οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα