Εξετάζει και Αμπντούλ Σισοκό ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει και Αμπντούλ Σισοκό ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εξετάζει και Αμπντούλ Σισοκό ο Παναθηναϊκός

bet365

Την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι, Αμπντούλ Σισοκό, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Στραματσόνι από την Ουντινέζε και ανήκει στην Μαγιόρκα, εμφανίζεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον Παναθηναϊκό της νέα αγωνιστικής περιόδου και,σύμφωνα με τη «Goal», μέσα στις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και εξετάζονται σοβαρά βρίσκεται και αυτή του Αμπντούλ Σισσοκό.

Τον αμυντικό μέσο από το Μάλι γνωρίζει πολύ καλά ο Ιταλός τεχνικός από την κοινή τους παρουσία στην Ουντινέζε, καθώς ο Σισοκό βρέθηκε για 5 χρόνια στο Φρίουλι, προτού αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για να ενταχθεί στη Μαγιόρκα ως ελεύθερος.

Στο πρωτάθλημα της Segunda Division μέτρησε φέτος 34 συμμετοχές, με 3 γκολ και 5 ασίστ, ενώ το 2011 η Ουντινέζε τον απέκτησε σε ηλικία 20 ετών από την Τρουά, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, δίχως όμως να καταφέρει να καθιερωθεί στον ιταλικό σύλλογο.

Έτσι παρότι είχε 5ετές συμβόλαιο, αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο ως δανεικός σε άλλες ομάδες (Μπρεστ, Χέρκιουλες, Γρανάδα) για να ενταχθεί το καλοκαίρι στη Μαγιόρκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σισοκό έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πριν από μερικές εβδομάδες εμφανιζόταν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα