Ο απόλυτος οδηγός του Euro 2016 είναι στο gazzetta.gr!

Gazzetta team
Ο απόλυτος οδηγός του Euro 2016 είναι στο gazzetta.gr!

bet365

Πιστό στο ραντεβού του με τις μεγάλες διοργανώσεις, το gazzetta.gr με υπερηφάνεια παρουσιάζει το μεγάλο αφιέρωμα-οδηγό για το Euro 2016, δημιουργημένο σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον!

Για τη μεγάλη διοργάνωση της Γαλλίας, είπαμε να σχεδιάσουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι σας έχουμε συνηθίσει. Με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το Euro, αλλά σε ένα ξεχωριστό, μοναδικό περιβάλλον, καλύτερο στο μάτι και στη χρήση από ό,τι άλλο έχετε δει!

Και κάπως έτσι «γεννήθηκε» ο μεγάλος οδηγός για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, ο οποίος σε καθηλώνει από την πρώτη επαφή με το backrgound video!

Σε κάθε σημείο του οδηγού, υπάρχει διαθέσιμη η μπάρα με το πρόγραμμα, προκειμένου να είστε μόνιμα ενημερωμένοι. «Κατεβαίνοντας» προς τα κάτω στη σελίδα, μπορείτε να περιπλανηθείτε αναλυτικά σε όλες τις ομάδες του τουρνουά! Το πρόγραμμά τους, παρουσίαση παικτών με φωτογραφίες, αναλυτική παρουσίαση των προπονητών, καθώς και των ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν, ανάλυση και φυσικά video!

Επιστρέφοντας στο κεντρικό menu του οδηγού, ακολουθεί η παρουσίαση των γηπέδων! Οι αγώνες που θα φιλοξενήσουν, η θέση του στο χάρτη της χώρας, εικόνες, video, καθώς και όλες οι ενδιαφέρουσες ιστορικές πληροφορίες.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση η ιστορία του θεσμού. Περιπλανηθείτε σε όλα τα Eurο που έλαβαν χώρα και θυμηθείτε τις εκπλήξεις, τους μεγάλους ήρωες, τις ομαδάρες που άφησαν το στίγμα τους στον ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό χάρτη.

Οι θρύλοι της διοργάνωσης έχουν τη δική τους θέση. Με artistic φωτογραφία, στατιστικά, κείμενο και video σας θυμίζουν τους λόγους που βρίσκονται στο πάνθεον των euro!

Τελειώνοντας τον οδηγό, μπορείτε να διαβάσετε σε όλα τα νέα της διοργάνωσης. Ειδήσεις, βίντεο, θέματα και ό,τι άλλο θα «ανεβαίνει» αυτό το διάστημα στην ενότητα του gazzetta, θα υπάρχει εκεί.

Προφανώς, η δουλειά του gazzetta δεν τελειώνει εδώ. Με συνεχή live, αναλύσεις, αφιερώματα, ανταποκρίσεις από τη Γαλλία και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα κινείται σε επίπεδα... Euro για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης!

 

EURO Τελευταία Νέα