Φουλ επίθεση σε Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Σάμου!

Φουλ επίθεση σε Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Σάμου!

Φουλ επίθεση σε Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Σάμου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ καταγγέλει ότι η Ένωσή του δεν έχει πάρει επιχορήγηση και άλλα κακώς κείμενα.

Στην απάντησή του προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο κ. Βακάλης αναφέρει τα εξής:
 
Σε απάντηση της υπ’ αριθμ 16323/2016 επιστολής σας, έχω να αναφέρω τα εξής :
 
α) Ποτέ δεν αμφισβήτησα τις αρμοδιότητες σας  και ούτε φυσικά  την Καταστατική Διαδικασία της εκλογής σας.
 
β) Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, το τι αρέσει ή όχι σε εμένα. Θα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό να ρίχνατε καθημερινά μια ματιά στις δημοσιεύσεις των ελληνικών ΜΜΕ (τολμώ να συμπεριλάβω και τα διεθνή), καθώς επίσης και το να ρωτούσατε την γνώμη και τις εντυπώσεις του ανώνυμου Έλληνα φιλάθλου. Το αποτέλεσμα των ανωτέρω, θα σας έκανε να εξαγάγετε χρήσιμα και ασφαλή  συμπεράσματα, περί της κατάστασης που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, επί της θητείας σας.
 
γ)   Με λυπεί, (αλλά μου ήταν αναμενόμενη), η μη διάθεση των στοιχείων που αιτήθηκα... Το ότι δεν είστε έτοιμος (αλλά θα είστε στην Γεν. Συνέλευση), δεν το κατανοώ, αφού η παράθεση των στοιχείων είναι έργο της  αρμόδιας υπηρεσίας.
 
δ) Δεν εξέφρασα ποτέ, κανενός  είδους απειλή και προς οποιονδήποτε, (σε αντίθεση μ’ εσάς, όπως διακρίνω στον επίλογο της επιστολή σας).  Στο χωριό μου λένε ...«όποιος έχει την μύγα….. μυγιάζεται….» .
 
ε) Δέχομαι αδιαμαρτύρητα, το ότι τελώ υπό το κράτος  πίστης και νομιμοφροσύνης . Σε όλη μου την ζωή, αυτό προσπαθώ να τηρώ και θα συνεχίσω να τηρώ για όσο  ζω. Εκπλήσσομαι δε, για την συμβουλή σας…, δηλαδή το ότι είναι κακός σύμβουλος, το να τελεί κανείς υπό το κράτος πίστης και νομιμοφροσύνης . Αντίθετα, θα σας παρακινούσα να το εφαρμόσετε και εσείς . Όσο δε για το τι σκοπεύω να κάνω , αυτό αφορά εμένα , την συνείδησή μου (η οποία είναι πεντακάθαρη) και ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς επίσης και στα συμφέροντα της ακριτικής ΕΝΩΣΗΣ μου (αναμένουμε ακόμα  την επιχορήγηση του Ιανουαρίου ), την οποία έχω την μεγάλη τιμή να υπηρετώ. Διότι, σε αυτά και ΜΟΝΟ σε αυτά διαθέτω και την πίστη αλλά και την αφοσίωσή μου. Μην κρίνεται λοιπόν, εξ ιδίων...τα αλλότρια...!!! Τέλος σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ μου δεν συμμετείχα αλλά ούτε και είχα κανενός είδους φαντασιώσεις, πολλώ μάλλον, φαντασιώσεις στις οποίες εσείς συμμετέχετε.

Best of internet