Υπογράφει ο Τομανέ και ακολουθούν ακόμα τρεις

Υπογράφει ο Τομανέ και ακολουθούν ακόμα τρεις

bet365

Την επόμενη βδομάδα θα βρίσκεται στο Αγρίνιο ο Τομανέ για να υπογράψει στον Παναιτωλικό, με τα... καναρίνια να ετοιμάζονται για ακόμα τρεις παίκτες, συνεχίζοντας την μεταγραφική τους ενίσχυση,

Στην τελική ευθεία για ακόμα μία μεταγραφή βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Όπως σας είχαμε γράψει και την Κυριακή στο gazzetta.gr, τα... καναρίνια συμφώνησαν με τον Τομανέ προκειμένου ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Τίτορμο. Αυτό θα γίνει την άλλη βδομάδα (μπορεί και πιο σύντομα), όταν μαζί με τον μάνατζέρ του θα βρεθεί στο Αγρίνιο και θα υπογράψει το συμβόλαιό του το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη αναμένεται να λύσει πολλά προβλήματα στην επίθεση του Παναιτωλικού, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως σέντερ φόρ, όσο ως δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα φτερά αλλά όχι τόσο όσο στις άλλες δύο θέσεις.

Ο Πορτογάλος δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή, μιας και τα... καναρίνια φουλάρουν να κάνουν ακόμα τρεις κινήσεις. Μιλάμε για ένα δεκάρι, έναν παίκτη που θα τα στοιχεία του θα ταιριάζουν πολύ σε αυτά του Λούκας Βιγιαφάνιες, για έναν μεσοεπιθετικό, προκειμένου να υπάρχουν ακόμα περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά και για έναν αριστερό μπακ. Στην θέση αυτή ναι μεν αποκτήθηκε ο Ρότσα, ωστόσο στον Παναιτωλικό κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, θέλοντας να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη πλευρά.

Αυτές είναι οι βασικές θέσεις που θα αναζητηθούν παίκτες, ενώ μετά μπορεί να γίνουν και άλλες κινήσεις αν χρειαστεί, είτε λόγω κάποιου τραυματισμού, είτε λόγω κενών που θα φανούν στο διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας και κυρίως μετά τα πρώτα φιλικά. Τέλος όσον αφορά την ελληνική αγορά, είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι, εκτός αν βρεθεί κάποιος παίκτης που και την διαφορά να κάνει, αλλά και οι απαιτήσεις του να μην είναι υπερβολικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα