Όταν Μάτος και Σάκοφ απέκλεισαν τον… Τούντορ! (vid)

Όταν Μάτος και Σάκοφ απέκλεισαν τον… Τούντορ! (vid)

Gazzetta team
Όταν Μάτος και Σάκοφ απέκλεισαν τον… Τούντορ! (vid)

bet365

Οι δύο τους είναι νέα μέλη του ΠΑΟΚ. Ο τρίτος της «παρέας» αποτελεί παρελθόν από τον περασμένο Φεβρουάριο, αν και οι δρόμοι των Μάτος και Σάκοφ με τον Τούντορ έχουν ξανανταμώσει…

Συγκεκριμένα για τα πλέι οφ του Europa League, την σεζόν 2014-’15, η Χάιντουκ του Τούντορ αντιμετώπισε την Ντνίπρο των Μάτος και Σάκοφ, που έφτασε ως στο τέλος της διαδρομής και στον τελικό της διοργάνωσης. Όμως, τότε ήταν ακόμη Αύγουστος.

Στις 20 Αυγούστου 2014 η Ντνίπρο υποδέχθηκε την Χάιντουκ στο Κίεβο και μάλιστα προηγήθηκε με τον Σούσιτς. Όμως, στο 50’ ο Κάλινιτς ισοφάρισε σε 1-1 και στο 88ο λεπτό ο Σάκοφ, από σέντρα του Μάτος, έγραψε το τελικό 2-1.

Στη ρεβάνς που έγινε στο Σπλιτ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και η Ντίνπρο πέρασε στους ομίλους του Europa League. Λίγους μήνες αργότερα ο Τούντορ έχανε τη δουλειά του στη Χάιντουκ και τον Ιούνιο του ’15 συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα