«Βλέπει» και Τζάλμα ο ΠΑΟΚ (vid)

«Βλέπει» και Τζάλμα ο ΠΑΟΚ (vid)

«Βλέπει» και Τζάλμα ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Ανγκολέζο εξτρέμ, Τζάλμα Κάμπος, που αν όλα πάνε καλά μπορεί να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του «Δικεφάλου».

Ο Λούμπος Μίχελ, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάκοφ, συνέχισε να τρέχει το μεταγραφικό πλάνο για την επόμενη χρονιά και σε πολύ υψηλή θέση είναι το όνομα του Τζάλμα Κάμπος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30/6/2016 και όπως λέγεται στην Τούμπα «αν όλα πάνε καλά την 1η Ιουλίου θα μπορεί να ενσωματωθεί με την ομάδα», αφού πρώτα συμφωνήσει οριστικά με τον ΠΑΟΚ και υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Λέγεται ότι στα χέρια του έχει πρόταση από την Μπούρσασπορ, αλλά στον «Δικέφαλο» ελπίζουν ότι θα συμφωνήσουν οριστικά μαζί του. Άλλωστε τουρκικά ΜΜΕ που ασχολήθηκαν εκτενέστατα με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον ανέφεραν ότι «η Μπούρσασπορ δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 800 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει», με τον Ανκολέζο να απαιτεί ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ!

Για τον Τζάλμα Κάμπος είχε δείξει ενδιαφέρον πριν από λίγους μήνες και η ΑΕΚ.

Ποιος είναι ο Κάμπος

Διεθνής (35 συμμετοχές και 4 γκολ) με την εθνική ομάδα της Αγκόλα, ο Κάμπος είδε την χρηματιστηριακή αξία του να αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ όταν το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε από τη Μαρίτιμο στην Πόρτο.

Ο γεννημένος στην Ανγκόλα ποδοσφαιριστής έκανε το ξεπέταγμά του με τη φανέλα της Μαριτίμο, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Στους «Δράκους» έμεινε μόλις ένα χρόνο, σεζόν 2011-12 μετρώντας 20 συμμετοχές και 3 γκολ, πριν αρχίσουν οι διαδοχικοί δανεισμοί του. Αρχικά στην Κασίμπασα, στη συνέχεια στην Κόνιασπορ και τέλος στην Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Με τη φανέλα της τελευταίας ομάδας στην Τουρκία ήταν βασικός και αναντικατάστατος και σε 27 αγώνες του πρωταθλήματος σημείωσε 7 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ.

Καλή τεχνική, πάσα και ταχύτητα είναι τα θετικά στοιχεία του ύψους 1,79 μ. μεσοεπιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα