Την Τετάρτη τελικά η γιορτή του Ατρόμητου

Την Τετάρτη τελικά η γιορτή του Ατρόμητου

Μια μέρα αργότερα απ' ότι είχε προγραμματιστεί θα γίνει η γιορτή του Ατρόμητου όπου θα παρουσιαστούν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Την Τετάρτη τελικά η γιορτή του Ατρόμητου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών προβλέψεων που δίνει η ΕΜΥ (καταιγίδες τις απογευματινές ώρες) για αύριο (Τρίτη 7 Ιανουαρίου), το partyπου ετοιμάζουμε με αγάπη και μεράκι για να το απολαύσουν οι φίλοι της ομάδας μας θα γίνει τελικά την ΤΕΤΑΡΤΗ (8 Ιουνίου)!

Η διάθεση μας πάντως δεν αλλάζει!. Θα είναι η πιο ατρόμητη γιορτή «που έγινε ποτέ»!

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 αλλά και για να σας παρουσιάσουμε τις νέες κάρτες διαρκείας!.

Σύνθημα μας: «Με μια Φανέλα θα Έρχομαι»!

Η γιορτή μας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα έχει παρουσιαστή τον Πάρη Γκαγκαδέλη. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά όπως φουσκωτό παιχνίδι, τέρματα για την επίτευξη goal, κανονάκι – στόχος, face painting. Επίσης photo booth για να μπορείτε να τυπώσετε την φωτογραφία σας και ένα ποδοσφαιρικό show από τον Άλεξ Πιτσαλίδη.

Δώρα περιμένουν τα παιδιά αλλά και μια ξεχωριστή έκπληξη που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν το party μας πραγματικά αξέχαστο.

Στις 9 το βράδυ θα ανέβει στην σκηνή το συγκρότημα «719  the  Band» για να μας προσφέρει όμορφες και διαχρονικές μελωδίες. 

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη στην Πλατεία Δημαρχείου!. Και θα την ντύσουμε στα μπλε!»

Best of internet