«Υψηλές φιλοδοξίες με τον ΠΑΟΚ»

«Υψηλές φιλοδοξίες με τον ΠΑΟΚ»

«Υψηλές φιλοδοξίες με τον ΠΑΟΚ»

Ο Εβγκέν Σάκοφ αφήνει για πρώτη φορά την Ουκρανία και στα 25 του βλέπει τον ΠΑΟΚ να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες του.

Ο Ουκρανός μέσος μέσα στον Μάιο, υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, πήρε μέρος στο καμπ της προεπιλογής της εθνικής Ουκρανίας και τώρα πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του πριν έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

«Ο Σάκοφ επέστρεψε από τον τραυματισμό, έγινε ξανά ένας από τους βασικούς παίκτες της Ντνίπρο και η εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν του επέτρεψε να είναι στη λίστα της προεπιλογής για το ταξίδι της εθνικής Ουκρανίας στο Euro της Γαλλίας.

Παράλληλα προσέλκυσε την προσοχή των σκάουτερ των ξένων συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο σοβαρή, σταθερή και επιμονή ομάδα, δείχνοντας την επιθυμία του να πάρει τον Εβγκέν. Ήταν μια περίπτωση, όπου οι φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστής συνέπεσαν με τις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας του ΠΑΟΚ», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Ουκρανού μέσου (και του Μάτος), Βαντίμ Σαμπίλι, ο οποίος υποστήριξε ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών υπήρξαν έντονες και ευχήθηκε σε ΠΑΟΚ και Σάκοφ να έχουν «μια παραγωγική και καρποφόρα συνεργασία».

Best of internet