Άλλος έστω μία τέτοια μεταγραφή θα κάνει;

Άλλος έστω μία τέτοια μεταγραφή θα κάνει;

Άλλος έστω μία τέτοια μεταγραφή θα κάνει;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκφράζει μέσα από το blog του στο Gazzetta.gr μία απορία μεταγραφικής φύσεως.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μέχρι στιγμής μία μεταγραφική κίνηση. Αγόρασε από τη Σεβίλλη τον Ντιόγο Φιγκέϊρας.

Νωρίς είναι ακόμη, βέβαια, αλλά ήδη έχουμε μία πρώτη αίσθηση για τις μεταγραφές που θα κάνουν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες. Για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δύο παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τη Ντνίπρο. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Μπακασέτα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Κυβρακίδη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε την πρώτη του μεταγραφή, φέρνοντας παίκτη από το ισπανικό πρωτάθλημα, που φέτος ήταν αναπληρωματικός της Σεβίλλης, η οποία κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Και τον πλήρωσε. Οι πληροφορίες λένε για περίπου 1,1 εκ. ευρώ. Λογική τιμή, υπό την έννοια ότι ο παίκτης του χρόνου έμενε ελεύθερος.

Απλά, έχω μία απορία, τώρα που είναι ακόμη 6 Ιουνίου και έχει μπροστά του σχεδόν τρεις ολόκληρους μήνες το μεταγραφικό παζάρι.

Ποια είναι η απορία; Θα δώσει άλλος ελληνικός σύλλογος έστω 1,1 εκ. ευρώ για να αγοράσει κάποιον παίκτη; Ρε παιδί μου δεν είναι κανένα φοβερό και τρομερό ποσό. Δεν…έριξε το ταμείο του ο Ολυμπιακός. Ούτε υποστηρίζω εγώ κάτι τέτοιο. Ούτε καν ξέρω αν ο Πορτογάλος θα αποδειχθεί καλή μεταγραφή.

Απλά, αναρωτιέμαι: θα γίνει από τις άλλες ομάδες, αυτές που θέλουν να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστω μία μεταγραφή 1,1 εκ. ευρώ;...

Best of internet