Τα παράπονα των ομογενών για Εθνική και η απάντηση της ΕΠΟ

Τα παράπονα των ομογενών για Εθνική και η απάντηση της ΕΠΟ

bet365

Τα παράπονα των ομογενών στην Αυστραλία για την Εθνική μας ομάδα συνεχίστηκαν. Τι απαντάει η ΕΠΟ για τις... κατηγορίες. Διαβάστε στο Gazzetta.gr το ρεπορτάζ.
Εδώ και μέρες έχετε διαβάσει και ενημερωθεί από το Gazzetta.gr για τα προβλήματα που υπήρχαν με Εθνική - ΕΠΟ και ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης. Τα παράπονα από πλευράς ομογενών για την εν γένει παρουσία της Εθνικής και την έλλειψη ανταπόκρισης σε κάποια θέματα συνεχίστηκαν. Το Gazetta.gr ζήτησε την θέση της ΕΠΟ πάνω σε αυτό το θέμα.
Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό πως υπήρχαν παράπονα πριν καν πάει η Ελλάδα στην Αυστραλία διότι όλοι ήθελαν να πάνε παίκτες σε εκδηλώσεις τους. Η θέση της Ομοσπονδίας είναι πως δεν ήθελε να μετατρέψει την Εθνική σε... περιοδεύων θίασο - και πως δεν θα το έκανε ποτέ αυτό - και γι' αυτό ήταν μαζί και Γκούμας - Νικοπολίδης και κάποια μέλη της διοίκησης. Οι παίκτες πήγαν μόνο στην σημερινή εκδήλωση που ήταν της Πολιτείας της Βικτόρια.
Παράπονα υπήρχαν και χθες, επειδή λόγω καθυστέρησης και ασφάλειας του αεροδρομίου, οι ομογενείς που περίμεναν στο αεροδρόμιο δεν είδαν τους διεθνείς στην άφιξή τους στην Μελβούρνη. Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία το ίδιο απόγευμα υπήρχε ανοιχτή προπόνηση συν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε βγει στα ομογενειακά ΜΜΕ και εξήγησε τι έγινε. Επίσης τονίζεται πως γενικά η ομάδα έχει περπατήσει στο κέντρο και των δύο πόλεων όπου μετέβη. Ακόμα έχουν μοιραστει κασκόλ, αυτόγραφα και οι παίκτες έχουν βγει φωτογραφίες με κόσμο. Υπήρχαν άτομα που θα ήθελαν τους παίκτες παντού - όπως επισημαίνεται σχετικά από στελέχη της Ομοσπονδίας - ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό να συμβεί.
 

Τελευταία Νέα