Κετσπάγια: «Έχουμε μεγάλους στόχους» (pics&vids)

Κετσπάγια: «Έχουμε μεγάλους στόχους» (pics&vids)

Κετσπάγια: «Έχουμε μεγάλους στόχους» (pics&vids)

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι γνωρίζει καλά που ήρθε και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα κάνουν την διαφορά.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος καλοσώρισε τον Γεωργιανό τεχνικό ευχόμενος καλή επιτυχία. «Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που έπαιξε στην ΑΕΚ σε μια εποχή που έπαιζε τότε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να χάνει. Γνωρίζει την ΑΕΚ πολύ καλά και αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι διαλέξαμε σωστά και πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι πάλι στη θέση που πρέπει και που ήταν παλιά. Καλωσήρθες Τιμούρ και καλή επιτυχία».

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στη Vistabet!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ευκαιρία που του δόθηκε να βρεθεί στον πάγκο της Ένωσης.

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ. Οι στόχοι είναι γνωστοί στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια. Μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά για να φέρουμε την ΑΕΚ που την περιμένει ο κόσμος. Έχει απαιτήσεις ο κόσμος και υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε την όρεξη, ξέρουμε τι δουλειά και αυτό που μένει τώρα είναι να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Για να πετύχει η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απ’ όλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Όμως όταν έχουμε όρεξη για δουλειά όλα μπορούν να γίνουν».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Αν τον προβλημάτισε κάτι πριν αναλάβει: «Δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο προπονητή. Το σημαντικό για μένα είναι τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, θα χρειαστούμε αρκετή δουλειά. Έχουμε μεγάλους στόχους. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Πρώτος στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα πρέπει να έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Γνωρίζω την ομάδα, ξέρω σε ποιο περιβάλλον έχω βρεθεί. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που θα με βοηθήσουν. Από εμάς εξαρτάται να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ: «Εγώ έχω τους δικούς μου, έναν γυμναστή και έναν βοηθό με τους οποίους συνεργάζομαι χρόνια. Θα μιλήσουμε και με άλλους στην ομάδα να δούμε πως θα συνεχίσουμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. Θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη στο ρόστερ».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Δεν θα πω κάτι καινούργιο. Οι στόχοι είναι να πρωταγωνιστήσει. Να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους. Δεν θα είναι εύκολο. Ειδικά φέτος που η ομάδα πήρε κύπελλο, σημαίνει πως έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά. Να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα».

Για το πως νιώθει που επιστρέφει στην ΑΕΚ: «Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την ομάδα. Παίξαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ξένους και Έλληνες. Όταν ξεκινάς προπονητική θέλεις να δουλέψεις σ’ αυτή την ομάδα. Ξέρω το περιβάλλον της ομάδας, ξέρω τι θέλει ο κόσμος, ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος».

Για τη φιλοσοφία του: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να μάθουμε την ομάδα. Θα ψάξουμε τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Δεν είναι θέμα τι θέλω εγώ, αλλά τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλα μέσα από την σκληρή δουλειά θα φανούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα