Καμπιάσο: «Με θεωρούσαν και με θεωρούν τρελό»

Όταν πήγε στη Λέστερ τον θεωρούσαν τρελό. Σήμερα, πάλι «τρελό»» τον λένε. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο, πάντως, δεν μετανιώνει για τίποτα και εξηγεί το γιατί.

Καμπιάσο: «Με θεωρούσαν και με θεωρούν τρελό»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αφήσει τη Λέστερ και να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στο «Sky Sports» τόσο για την εμπειρία του στην Ελλάδα, όσο και για την απόφασή του να πάει στις «αλεπούδες». 

«Η χρονιά πήγε εξαιρετικά στην Ελλάδα. Πράγματι είναι μια χώρα σε κρίση, όμως υπάρχουν οι προοπτικές να έχεις μια καλή ζωή εκεί πέρα. Η οικογένεια μου δεν αντιμετώπισε προβλήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έμενα. Με την ομάδα κερδίσαμε το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Ολυμπιακό, επειδή το κατακτάει συνεχώς τα τελευταία έξι χρόνια. Ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις τίτλους και να προσθέτεις τρόπαια στην καριέρα σου», είπε για την εμπειρία του με τον Ολυμπιακό και μετά συνέχισε:

«Σήμερα μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήμουν τρελός που έφευγα, αλλά και όταν είχα πάει επίσης με θεωρούσαν τρελό. Η ζωή είναι φτιαγμένη από επιλογές, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω και δεν μετανιώνω. Μου τηλεφώνησαν τότε για να συμβάλω με την εμπειρία μου, ώστε να βελτιωθούν τα πολλά νέα παιδιά, που είχαν ανεβάσει τη Λέστερ στην κορυφαία κατηγορία και αυτό έγινε. Την πρώτη φορά κάναμε ένα θαύμα διότι σωθήκαμε με εκπληκτικό φίνις στο τέλος του πρωταθλήματος και φέτος τα παιδιά πήγαν ακόμα παραπέρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να έφυγα από τη Λέστερ, αλλά διατήρησα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα».

Best of internet