Η Μπάτε Μπορίσοφ είπε «όχι» στα 2 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για Μιλούνοβιτς

Gazzetta team
Η Μπάτε Μπορίσοφ είπε «όχι» στα 2 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για Μιλούνοβιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» την πόρτα της Μπάτε Μπορίσοφ για τον Νεμάνια Μιλούνοβιτς, σύμφωνα με σερβικά Μέσα, αλλά η ομάδα της Λευκορωσίας αρνήθηκε την πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ

Η ιστοσελίδα «informer.rs» αναφέρει ότι, ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε προς την Μπάτε Μπορίσοφ προκειμένου να κάνει δικό της τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Νεμάνια Μιλούνοβιτς. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως γράφεται, πρόσφερε και το ποσό των 2.000.000 ευρώ, αλλά οι Λευκορώσοι ζήτησαν 500.000 χιλιάδες ευρώ παραπάνω και κάπως έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός πήγε τον Ιανουάριο του 2015 στη Μπάτε Μπορίσοφ, αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κλήθηκε για στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα