«Να ξανάρθουν χρόνια δόξας για την Ίντερ»!

«Να ξανάρθουν χρόνια δόξας για την Ίντερ»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Να ξανάρθουν χρόνια δόξας για την Ίντερ»!

bet365

Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ίντερ ολοκληρώθηκε κι ανακοινώθηκε με κοινή συνέντευξη Τύπου του Έρικ Τοχίρ και των νέων αφεντικών! «Να έρθουν ξανά χρόνια δόξας» είπε ο νέος ιδιοκτήτης, Ζανγκ Ζιντόνγκ!

Η Suning Commerce Group απέκτησε το 68% των μετοχών των «νερατζούρι» για να περάσει ο ιταλικός σύλλογος σε νέα εποχή με την ελπίδα να καταφέρει να συμπεριληφθεί και πάλι στην ελίτ της Ευρώπης και να μπορεί να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Το «deal» έκλεισε το βράδυ της Κυριακής και επίσημα ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας, με τον Ζανγκ Ζιντόνγκ ν' αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον είμαστε κομμάτι της ιστορίας της Ίντερ. Η Suning μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου μόλις πριν από έναν χρόνο και τώρα έχουμε στην κατοχή μας την Ίντερ. Είμαστε μέλος ενός από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Από το ξεκίνημα της επικοινωνίας μας με τον κ.Τοχίρ παρατηρήσαμε ταύτιση απόψεων και ενθουσιασμό για το μέλλον του συλλόγου, κάτι που μας βοήθησε να δείξουμε πλέον ακόμα πιο θερμό ενδιαφέρον για την ομάδα.

Πήγα στην Ιταλία και συνάντησα και τον κ.Μοράτι. Θέλουμε ως Suning να συμπεριληφθούμε ανάμεσα στους κολοσσούς στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να εξαπλώσουμε τη φήμη της Suning παγκόσμια και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τον σύλλογο ακόμα πιο δυνατό, τόσο στην Ιταλία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλουμε να έρθουν χρόνια δόξας για την ομάδα. Να ξαναζήσουμε το ένδοξο παρελθόν. Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του κ.Μοράτι και θα φέρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον κ.Τοχίρ στο πόστο του, όπως και τους συνεργάτες του.

Βρέθηκα και στο γήπεδο της Ίντερ και πλέον αισθάνομαι κι εγώ ένας νερατζούρο»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα