Μικρή διαφορά στο οικονομικό με Λάγο

Gazzetta team
Μικρή διαφορά στο οικονομικό με Λάγο

bet365

Ο Ρομπέρτο Λάγο αποτελεί τον εκλεκτό του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται, ωστόσο για την ώρα φαίνεται να υπάρχει μια μικρή, όχι αξεπέραστη, διαφορά στο οικονομικό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταλήξει στην περίπτωση του Ρομπέρτο Λάγο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος Ισπανός, μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε, μένει ελεύθερος, με τους «πράσινους» να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τη «Goal» οι επαφές του «Τριφυλλιού» με τους εκπροσώπους του παίκτη συνεχίζονται, με τον Παναθηναϊκό να προτείνει 2ετές συμβόλαιο, ωστόσο σε πρώτη φάση φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αξεπέραστο, ωστόσο ο Λάγο εμφανίζεται να έχει στα χέρια και άλλες προτάσεις τις οποίες και εξετάζει, με τον Ισπανό να παίρνει την τελική του απόφαση με την επιστροφή του στη Μαδρίτη, μετά τις διακοπές του, στις 13 Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα