Eνεργοποιεί τη ρήτρα του Καντέ η Παρί!

Eνεργοποιεί τη ρήτρα του Καντέ η Παρί!

bet365

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ενγκολό Καντέ, προσφέροντας τα 25 εκατ. ευρώ που προβλέπει ως ρήτρα αποδέσμευσης το συμβόλαιο του με τη Λέστερ εμφανίζεται η Παρί.

Ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκεται όπως όλα δείχνουν κοντά στην Άρσεναλ, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει δικό της και τον Ριγιάντ Μαχρέζ, ωστόσο τα ανησυχητικά νέα για τους φίλους της Λέστερ συνεχίζονται, μιας και πλέον φουντώνουν και οι φήμες αναφορικά με τον μέλλον του Ενγκολό Καντέ.

Γαλλίκα μέσα, αλλά και ο βρετανικός Τύπος αναφέρουν πως ο 25χρονος Γάλλος βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα η Parisien σε ρεπορτάζ της τονίζει πως οι εκπρόσωποι του μέσου της Λέστερ είχαν επαφή με την ομάδα του Παρισιού, η οποία του προσφέρει 5ετές συμβόλαιο με «παχυλές» αποδοχές.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Καντέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λέστερ μέχρι το 2019, βρίσκεται στα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που δε θα αποτελούσε σε καμία περίπτωση πρόβλημα για την Παρί, ωστόσο οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά το Εuro, καθώς ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Γαλλία.

Πάντως σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, την περίπτωση του παρακολουθούν από κοντά τόσο η Τσέλσι, όσο και η Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα