Tα 26 ματς που είναι υπό διερεύνηση! (pic)

Gazzetta team
Tα 26 ματς που είναι υπό διερεύνηση! (pic)

bet365

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει ειδοποιήσει και άλλες ομάδες - και από Super League - για περιπτώσεις αγώνων τους που διερευνώνται. Συνολικά η έρευνα αφορά 26 αγώνες.
Όπως αναφέρει το Soccerplus υπάρχει σχετικός πίνακας με τους αγώνες της σεζόν (2015 - 2016) για τους οποίους μέχρι στιγμής έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη. Οι αγώνες είναι 26 (2 για την Super League, 9 για το Κύπελλο, 14 για τη Football League και 1 για τη ένας για την Γ' Εθνική).
Πειθαρχική δίωξη έχει ασκηθεί σε πέντε ομάδες της Super League που είναι οι Ηρακλής, Βέροια, Πανιώνιος, Λεβαδειακός και η Ξάνθη και ενώ στον Ολυμπιακό δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τους δύο αγώνες με τον ΑΟ Χανίων, που περιλαμβάνονται στον πίνακα. Στον πίνακα, επίσης, περιλαμβάνονται: α) οι μέχρι τώρα αποφάσεις της ΕΕΑ για τα ύποπτα ματς και β) οι αγώνες που εκτός από την Sport Radar (UEFA) έχουν επισημανθεί ως ύποπτοι και από την Federbet.
Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η UEFA έχει στείλει ως ύποπτους και τους αγώνες της Super League Βέροια-Ξάνθη 1-1 και Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3, για τους οποίους δεν έχει γνωστοποιηθεί τυχόν άσκηση πειθαρχικής δίωξης.
 

Τελευταία Νέα