Και «Κίβρα» και Μπάρκα

Νίκος Μαρούδας
Και «Κίβρα» και Μπάρκα

bet365

Ο Ατρόμητος έγινε πάλι το «hot» όνομα της αγοράς και ετοιμάζεται να «κλείσει» το deal με τον Παναθηναϊκό για τον Κιβρακίδη. Η... υπομονή για τον Μπάρκα και τι είχε κάνει στο παρελθόν με τις πωλήσεις η ομάδα του Περιστερίου.

Εχει ξεχωρίσει σε αυτό το κομμάτι. Να επενδύει στην εγχώρια αγορά και αυτή να του φέρνει έσοδα. Ο Ατρόμητος (περί ου ο λόγος) είναι έτοιμος να προσθέσει δύο ακόμα ονόματα στην μεγάλη λίστα που έχει φτιάξει στο κομμάτι των πωλήσεων. Με την υπόθεση του Κυριάκου Κιβρακίδη (για τον Παναθηναϊκό) και με αυτή του Βασίλη Μπάρκα (για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ακόμα και για Ολυμπιακό) η ομάδα του Περιστερίου είναι και πάλι το «hot» όνομα που απασχολεί τα ρεπορτάζ των... μεγάλων.

Ο Μπάρκας από πέρσι έχει ελκύσει το ενδιαφέρον των big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά με τις φετινές του εμφανίσεις έκανε τον ΠΑΟΚ να ενοχλήσει επισήμως τον Ατρόμητο για την περίπτωσή του. Επίσης, έντονα ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, η οποία όμως δεν έχει... χτυπήσει ακόμα επίσημα την πόρτα στην ομάδα του Περιστερίου.

Επιπρόσθετα, για τον Μπάρκα, υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού. Έτσι στον Ατρόμητο δεν υπάρχει καμία βιασύνη πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση. Ακόμα και αν δεν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί τους «κυανόλευκους» θα κρατήσουν τον νεαρό γκολκίπερ γνωρίζοντας πως ο χρόνος θα είναι με το μέρος τους. Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάρκα πάντα θα κοιτάει διακριτικά ο Ολυμπιακός και φυσικά οι «κυανόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Μπάρκα. Στο... φρέσκο κομμάτι του ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ενοχλήσει την ομάδα του Περιστερίου μέσω του Μίχελ ενώ και η ΑΕΚ θα περιμένει να δει τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΚΙΒΡΑΚΙΔΗ
Σε ότι αφορά τον «Κίβρα» τώρα, με τις εμφανίσεις του... κέρδισε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται πως είναι κοντά στο deal για την απόκτησή του. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν την πρόταση τους για τον Κιβρακίδη, ο Ατρόμητος ζήτησε από το «τριφύλλι» να ανέβει λίγο (περίπου στις 250.000 ευρώ) και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr, η συμφωνία δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα και την Δευτέρα.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ο Ατρόμητος, ήταν ανέκαθεν μια ομάδα που ξέρει να κλείνει συμφέρουσες για τον ίδιο συμφωνίες σε θέμα πωλήσεων. Το έχει δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στην φετινή μεταγραφική περίοδο.

Από το Περιστέρι έχουν φύγει κατά καιρούς για τους μεγάλους της Ελλάδας και όχι μόνο πολλοί ποδοσφαιριστές, με καλό κέρδος για τον Ατρόμητο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Τάτου στον Ολυμπιακό (540.000 ευρώ), Καραμάνου στον Ολυμπιακό (500.000 ευρώ) Μαρίνου στον Παναθηναϊκό (200.000 ευρώ), Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ (120.000 ευρώ), Ταυλαρίδη στον Παναθηναϊκό (50.000 ευρώ), αλλά και των Ναπολεόνι στην Μπασακσεχίρ (400.000 ευρώ), Καραγκούνη στην Τσβόλε (350.000 ευρώ). Σε αυτούς προσθέστε και τους Σκόνδρα (ΠΑΟΚ) και Γιαννούλη (Ολυμπιακό).

Καθόλου άσχημα για την ομάδα του Περιστερίου η οποία έχει κάνει deals και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό και με ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα