«Όχι» του Κανά-Μπιγίκ στον ΠΑΟΚ!

«Όχι» του Κανά-Μπιγίκ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Αρνητική εξέλιξη φαίνεται να σημειώνεται στο θέμα της απόκτησης του Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ. Τι αναφέρουν σήμερα στη Γαλλία για το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον 27χρονο Γαλλοαφρικανό.

Όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Ζαν Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ παίρνει αρνητική τροπή για τον ΠΑΟΚ, που φαινόταν να έχει αποσπάσει προφορικά το «ναι» του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Τουλούζ.

Στη Γαλλία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και αναφορές στο Twitter γύρω από την αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Φαίνεται ότι ο Ζαν-Αρμέλ Κανά Μπιγίκ θα απορρίψει την προσφορά του ο ΠΑΟΚ», αναφέρει ο (ισπανικός) λογαριασμός Toulouse FC, που ασχολείται με θέματα και ρεπορτάζ της ομάδας από τη Νότια Γαλλία.

Ανάλογες αναφορές υπάρχουν και σε άλλες γαλλικές και αφρικανικές ιστοσελίδες, ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Στη Μικράς Ασίας δεν θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη και θεωρούν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές στις νέες διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του.

Μέχρι τώρα φέρεται να υπήρχε μόνο ένα εμπόδιο, αυτό της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων (ο Κανάλ-Μπιγίκ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017), αλλά φαίνεται πως τελικά και ο Γαλλοαφρικανός ποδοσφαιριστής δεν είναι και τόσο «ζεστός» για να έρθει στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα