Ανεβάζει την προσφορά για Αυλωνίτη η Στουρμ Γκρατς

Ανεβάζει την προσφορά για Αυλωνίτη η Στουρμ Γκρατς

Ανεβάζει την προσφορά για Αυλωνίτη η Στουρμ Γκρατς

bet365

Η Στουρμ Γκρατς ανεβάζει την προσφορά της για το νέο συμβόλαιο του Τάσου Αυλωνίτη σε μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να συνεχίσει στην Αυστρία.

Σε πρώτη φάση - όπως ήδη επισημάναμε - ο Αυλωνίτης ήταν αρνητικός στην πρόταση που του έγινε. Η προσφορά της Στουρμ Γκρατς για ετήσιο συμβόλαιο δεν τον ικανοποίησε.

Οι Αυστριακοί - επειδή ακριβώς θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους - προτίθενται να ανεβάσουν και άλλο προσφορά. Τις επόμενες ημέρες θα του κάνουν νέα κρούση με τα καινούρια δεδομένα για το συμβόλαιο. Παράλληλα όμως ο Τάσος Αυλωνίτης περιμένει τον Ολυμπιακό. Την τελική του συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να ακούσει από επίσημα χείλη πια τις προθέσεις των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα