Γκολάρα και πρόκριση για Ιμπάρμπο (vid)

Γκολάρα και πρόκριση για Ιμπάρμπο (vid)

Νίκος Ρόλλας
Γκολάρα και πρόκριση για Ιμπάρμπο (vid)

bet365

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο που τον θέλει διακαώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ τα ξημερώματα και η Νασιονάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Μετά από έναν... στείρο επιθετικά μήνα στην Κολομβία, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο τα ξημερώματα βρήκε και πάλι δίχτυα. Ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για την γραμμή κρούσης ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ατλέτικο Νασιονάλ στην πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μεντεγίν αντιμετώπιζε εντός έδρας, στην ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, την Ριονέγκρο Αγκουίλας, με το πρώτο ματς να έχει λήξει ισόπαλο 1-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Παλομίνο στον 19', όμως ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα...

Έτσι στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με κεφαλιά, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι. Εκεί ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, είχε δηλωθεί να εκτελέσει το τελευταίο της ομάδας του, δείγμα του πόσο πολύ τον εμπιστεύεται ο Ρεϊνάλντο Ρουέδα Ριβέιρα.

Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά χρειάστηκαν ακόμη δύο εκτελέσεις, προκειμένου η Νασιονάλ να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα