Επιβεβαίωση και από Μάρκεβιτς για τους τρεις της Ντνίπρο

Επιβεβαίωση και από Μάρκεβιτς για τους τρεις της Ντνίπρο

 Επιβεβαίωση και από Μάρκεβιτς για τους τρεις της Ντνίπρο

Ο Μίρον Μάρκεβιτς επιβεβαίωσε την αποχώρηση των Λέο Μάτος, Εβγκένι Σακόφ και Ματέους από την Ντνίπρο, γεγονός που ενισχύει τη διαφαινόμενη απόκτησής τους από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουκρανός προπονητής της Ντνίπρο αναφέρθηκε γενικότερα στην τωρινή κατάσταση της ομάδας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι μπροστά στο φάσμα σοβαρών κυρώσεων.

«Η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική στην ομάδα και δεν είναι σαφές τι θα συμβεί για την Ντνιέπρ στο μέλλον. Κανείς δεν μιλάει. Ταυτόχρονα, είναι σαφές και το γνωρίζω ότι οι παίκτες θα φύγουν από την ομάδα, που χωρίς αυτούς θα είναι πολύ δύσκολα τη νέα χρονιά. Ο Σακόφ έχει ήδη φύγει, το ίδιος και ο Μάτος, αλλά και ο Ματέους», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μάρκεβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αλλά όπως είπε δεν γνωρίζει τι θα γίνει και με τον ίδιο.

Η αναφορά του Ουκρανού τεχνικού στους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, που είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ κάτι δείχνει. Με τους δύο (Λέο Μάτος, Εβγκένι Σακόφ) υπάρχει δεδομένη συμφωνία, ενώ με τον Βραζιλιάνο Ματέους, ο «Δικέφαλος» το παλεύει για να τον φέρει στην Τούμπα.

Best of internet