Βραζιλία - Ισημερινός 0 - 0

Βραζιλία - Ισημερινός 0 - 0

bet365

Μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε φαβορί τελικά η Βραζιλία, καθώς η «Σελεσάο» προβλημάτισε με την εικόνα της στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το «επετειακό» Copa America, μένοντας στο 0-0 με τον Ισημερινό.

Με «στραβοπάτημα» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο «επετειακό» Copa America των ΗΠΑ η Βραζιλία που έμεινε στο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Ισημερινό.

Η «Σελεσάο» προβλημάτισε ιδιαίτερα με την απόδοσή της, καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αποκτήσει ρυθμό, παρότι είχε σε συντριπτικό βαθμό την κατοχή. Το σύνολο του Ντούνγκα παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον δημιουργικό τομέα, αλλά και μπόλικη νευρικότητα, η οποία όσο η αναμέτρηση προχωρούσε γινόταν και πιο εμφανής.

Ο Ισημερινός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Μπολάνιος να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Άλισον στο 5', με τον Κουτίνιο να απαντά στο αμέσως επόμενο λεπτό και τον Ντριρ να διώχνει από την πλευρά του σε κόρνερ. Ο Άλσιον είπε «όχι» στον Ισημερινό στο 37' μπλοκάροντας στο σουτ του Βαλένσια, με την ανάπαυλα να βρίσκει το σκορ στο 0-0.

Η εικόνα της Βραζιλίας παρέμεινε το ίδιο προβληματική και στο δεύτερο μέρος, με τον Άλισον μάλιστα να κινδυνεύει να γίνει «μοιραίος» για τη «Σελεσάο», καθώς στην προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα έπειτα από γύρισμα στην περιοχή του στο 66', την έστειλε μόνος του τα δίχτυα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει ωστόσο το γκολ, θεωρώντας πως αυτή είχε προηγουμένως περάσει τη γραμμή.

Η φάση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Κιντέρος και των παικτών του, με την Βραζιλία να χάνει την τελευταία της καλή ευκαιρία για να φύγει με τη νίκη από το ματς στο 84', όταν ο Ρενάτο Αουγκούστο βρήκε τον Λούκας στην κίνηση και ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντριρ.

Β' Όμιλος (Βαθμολογία)
1. Περού 3 1-0
2. Βραζιλία 1 0-0
3. Εκουαδόρ 1 0-0
4. Αϊτή 0 0-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα