Και ο Ραούλ Μεϊρέλες στα υπόψιν του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Και ο Ραούλ Μεϊρέλες στα υπόψιν του Ολυμπιακού

bet365

Μεταξύ των περιπτώσεων που βρίσκονται στα υπόψιν του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής φαίνεται πως βρίσκεται και ο Πορτογάλος Ραούλ Μεϊρέλες.

Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Μάρκο Σίλβα και μετά τις περιπτώσεις των Μιγκέλ Βελόσο και Μεχμέτ Τοπάλ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τη «LiveSport», φαίνεται πως έχουν στα υπόψιν τους και τον Ραούλ Μεϊρέλες.

Ο 33χρονος διεθνής Πορτογάλος, με θητεία σε σε Πόρτο, Λίβερπουλ και Τσέλσι, αγωνίζεται πλέον στην Φενέρμπαχτσε και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο συμπατριώτης του Μάρκο Σίλβα.

Τη φετινή χρονιά ωστόσο αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί συνολικά σε 21 (1 γκολ, 2 ασίστ), κυρίως ως αλλαγή, όμως σε περίπτωση που στον Ολυμπιακό βεβαιωθούν πως πλέον είναι απόλυτα υγιής, τότε η περίπτωση του αναμένεται να εξεταστεί με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα