Καταλήγει σε Λάγο για το αριστερό άκρο ο Σταματσόνι

Gazzetta team
Καταλήγει σε Λάγο για το αριστερό άκρο ο Σταματσόνι

bet365

Ο 31χρονος Ρομπέρτο Λάγο της Χετάφε φαίνεται πως αποτελεί την βασική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος του στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι επαφές των «πρασίνων» για τις περιπτώσεις των Κρισέτιτζ και Κιβρακίδη βρίσκονται σε καλό δρόμο, όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr και σύμφωνα με τη «Live Sport» άλλο ένα όνομα που απασχολεί σοβαρά το «Τριφύλλι» είναι αυτό του Ρομπέρτο Λάγο.

Ο 31χρονος μπακ με 266 συμμετοχές στην Primera Division ανήκει στη Χετάφε και αποτελεί απ' ότι φαίνεται την βασική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε στη Segunda o Λάγο έχει το δικαίωμα να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους «πράσινους» να έχουν πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επαφές μαζί του και την πλευρά του παίκτη να δείχνει θετική στην προοπτική της Ελλάδας, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Λάγο, που βρίσκεται σε διακοπές για την ώρα, αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του στη Μαδρίτη στις 13 Ιουνίου και στη συνέχεια θα αποφασίσει μαζί με τον εκπρόσωπο του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ως προτεραιότητά του τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα