Οι τοιχογραφίες στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Οι τοιχογραφίες στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Οι τοιχογραφίες στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Εικόνες από τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες που θα κοσμούν από εδώ και στο εξής τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Τα αποδυτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πιο όμορφα από ποτέ. Έχουν γίνει μια ζωγραφιά. Για την ακρίβεια, πολλές ζωγραφιές. Ζωγραφιές της ιστορίας μας. Πολλοί από τους αμέτρητους σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν την τιμημένη φανέλα του Θρύλου έχουν πάρει τη θέση τους στους τοίχους των αποδυτηρίων του «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλέον, δίπλα στους προηγούμενους σπουδαίους αστέρες μας που είχαν τοποθετηθεί παλιότερα, στέκονται επιβλητικοί οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Καραπιάλης και Αντώνης Νικοπολίδης από την πιο σύγχρονη ιστορία μας.

Μαζί τους, από πιο παλιές εποχές, βρίσκονται και οι (από αριστερά προς τα δεξιά όπως φαίνονται στην τοιχογραφία) Γιώργος Σιδέρης, Ανδρέας Μουράτης και Ηλίας Ρωσσίδης. 

Το «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο που περνά. Ήταν, είναι και θα είναι το πιο όμορφο, το πιο ασφαλές και το πιο λειτουργικό γήπεδο της χώρας μας». 

Best of internet