Μακ: «Μεγάλη επιτυχία η πρώτη θέση στα πλέι οφ»

Μακ: «Μεγάλη επιτυχία η πρώτη θέση στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Μακ: «Μεγάλη επιτυχία η πρώτη θέση στα πλέι οφ»

bet365

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρωτιά του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ο Ρόμπερτ Μακ τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να προσπαθήσει το ίδιο σκληρά και για την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, ενώ παράλληλα δήλωσε ανυπόμονος για την παρουσία του στο Euro.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

Για την παρουσία του στο Euro με τη Σλοβακία: «Είναι το πρώτο μου Euro και περιττό να σας πω ότι το περιμένω με ανυπομονησία. Το πρόγραμμα με την ομάδα μου όπως και για όλα τα γκρουπ περιλαμβάνει δύσκολες αναμετρήσεις, αλλά και συναρπαστικές μαζί. Κάθε χώρα θέλει να διακριθεί και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς».

Για το ποιον θεωρεί τον πιο δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του ανάμεσα σε Αγγλία, Ρωσία, Ουαλία: «Νομίζω ότι κάθε ομάδα θα διεκδικήσει το δικό της μερίδιο στις πιθανότητες πρόκρισης. Να τονίσω επίσης ότι στις διοργανώσεις αυτές υπάρχει πάντοτε το στοιχείο της έκπληξης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες και το μόνο βέβαιο είναι ότι σε κάθεματς θα αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό».

Για το ποια θεωρεί τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης: «Οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστές. Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, όπως και η Γαλλία που παίζει μπροστά στον κόσμο της. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις από τώρα προγνωστικά για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά».

Για την κατάκτηση της πρώτη θέσης στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν το συζητάμε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, για την οποία παλέψαμε στο τέλος όλα τα παιδιά και νομίζω ότι τη δικαιούμαστε. Είμαστε χαρούμενοι και πλέον πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στο μέλλον αν θέλουμε να κερδίσουμε την παρουσία μας στους ομίλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα