Ουμτιτί για αντικαταστάτης του Μπάρτρα στην Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Ουμτιτί για αντικαταστάτης του Μπάρτρα στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Τον 22χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Λυόν, Σαμουέλ Ουμτιτί, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να γεμίσει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Μαρκ Μπάρτρα για την Ντόρτμουντ.

Μετά και την αποχώρηση του Μαρκ Μπάρτρα για την Ντόρτμουντ, η Μπαρτσελόνα εντείνει τις κινήσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Σαμουέλ Ουμτιτί να φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των «μπλαουγκράνα».

Ο 22χρονος Γάλλος της Λυόν βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, με το deal να κλείνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ και τον παίκτη να υπογράφει 5ετές συμβόλαιο. Τις επαφές με την Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Λυόν, Ζαν Μισέλ Όλας, επισημαίνοντας ωστόσο πως ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ή προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

«Η Μπαρτσελόνα μας πλησίασε για τον Ουμτιτί πριν από περίπου 10 ημέρες. Παρόλα αυτά δεν βρισκόμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πως ο Σάμουελ βρίσκεται στην αποχώρησή του», ήταν το σχόλιο του.

Tη φετινή σεζόν ο Ουμτιτί αγωνίστηκε σε συνολικά 38 παιχνίδια με τη Λυόν σημειώνοντας ένα τέρμα, ενώ θα βρίσκεται και με την αποστολή της Γαλλίας στο Euro που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα