Γαλλία - Σκωτία 3-0

Γαλλία - Σκωτία 3-0

Gazzetta team
Γαλλία - Σκωτία 3-0

bet365

Η Γαλλία έκανε καλή εμφάνιση, ο Ζιρού έδωσε τις απαντήσεις του και με δύο δικά του γκολ οι τρικολόρ επιβλήθηκαν με 3-0 της Σκωτίας.

Στο προηγούμενο φιλικό ο Ολιβιέ Ζιρού είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τους συμπατριώτες του, όμως δεν σταματάει να σκοράρει για τους τρικολόρ να δίνει απαντήσεις. Ο Γάλλος πέτυχε δύο γκολ στην εύκολη νίκη της Γαλλίας με 3-0 επί της Σκωτίας, με την ομάδα του Ντεσάν να δείχνει πανέτοιμη για το Euro.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Σκωτσέζους. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 8', όταν μετά από γύρισμα του Σανιά, ο Ζιρού με υπέροχο τακουνάκι έκανε το 1-0. Στο 35' ο επιθετικός της Άρσεναλ έκανε το 2-0 από κοντά, ενώ τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος, με τον Κοσιελνί να κάνει το 3-0 στο 39' με κοντινή κεφαλιά. Ο Πογκμπά είχε δοκάρι στην επανάληψη με εκτέλεση φάουλ, ο Γκριζμάν είχε 2-3 καλές ευκαιρίες και το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Γάλλους να αξίζουν πάντως και άλλα γκολ.

 

EURO Τελευταία Νέα