Προσβολή μνήμης και μαχαίρωμα στη Νάπολη

Προσβολή μνήμης και μαχαίρωμα στη Νάπολη

bet365

Λίγες μέρες μετά την καταδίκη του Ντανιέλε Ντε Σάντις για την δολοφονία του Τσίρο Εσπόζιτο, οι τιφόζι των Νάπολι και Ρόμα υπενθύμισαν ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μέσα σε λίγες ώρες, σε Ρώμη και Νάπολη, έγινε σαφές ότι κάποια πράγματα δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Η αρχή έγινε στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου άγνωστοι έβαψαν κόκκινη μία πλάκα που έχει τοποθετηθεί προς τιμήν του Τσίρο στο Tor di Quinto, την περιοχή τη Ρώμης όπου δέχθηκε επίθεση με όπλο από τον Ντε Σάντις στις 3 Μαΐου 2014.

Λίγες ώρες μετά -και αφού μέσω των social media διαδόθηκε παντού αυτή η ασέβεια στο μνημείο για τον Εσπόζιτο- οι Ναπολιτάνοι απάντησαν. Συγκεκριμένα, σε κεντρικό σημείο της Νάπολη ένας 20χρονος με τατουάζ της Ρόμα δέχθηκε επίθεση από άγνωστους, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα