Από βδομάδα... τρέχουν τα πάντα στη Βέροια

Από βδομάδα... τρέχουν τα πάντα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα... τρέχουν τα πάντα στη Βέροια

bet365

Από βδομάδα θα... τρέξουν όλα τα θέματα στη Βέροια και δεν αναμένεται να έχουμε κάποια εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σενάριο για Κούρο, Μπάλλα, Γιαννακόπουλο.

Αφού έληξε το θέμα της αδειοδότησης, στη Βέροια... τρέχουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, με πρώτο όλων το ιδιοκτησιακό. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από βδομάδα, όπως θα γίνει και με τις συζητήσεις μεταξύ Ζήση Βρύζα, Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, καθώς και με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό σκέλος... παίζει ένα σενάριο ότι η «βασίλισσα του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Κούρου, Μπάλλα, Γιαννακόπουλου. Από την ΠΑΕ δε βγαίνει κάτι προς τα έξω, αλλά αν έχει βάση το εν λόγω σενάριο, για τον πρώτο τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.

Αυτό διότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ανανεώσει με τον Ατρόμητο και να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, κάτι που ο ίδιος δεν το... ψήνει, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει ελεύθερος για να του κάνει κρούση ο σύλλογος της Ημαθίας.

Όσον αφορά τους άλλους δύο, είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, αφού μένουν ελεύθεροι από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα. Βέβαια, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή, όπως κάποια πρόταση ή ανακοίνωση, με εξελίξεις να αναμένονται από Δευτέρα (6/6) ή Τρίτη (7/6).

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν αποχωρήσει οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ και αναμένεται να ακολουθήσουν οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχει κλείσει ο Μαυριάς και απομένουν οι υπογράφες και η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα